Després de molt temps barrinant sobre la manera de reunir totes les receptes i altres invents que surten de la cuina de casa, em decideixo a obrir "La dolce vita". Benvinguts a tots els que aquells que hi tragueu el nas i espero que pugueu gaudir tant com jo. Enceneu fogons que això comença...
Ingredients: ( per unes 50 trufes)
Per les trufes:
- 300 g de nata líquida
- 380 g de xocolata de cobertura negra
- 60 g de mantega
- 50 g de mel
Per decorar:
- cacau en pols
- sucre glaç
- cagarrets de xocolata
Prodeciment:
- Es posa la nata i la mel en un cassó fins que bulli
- En un bol posar la xocolata ratllada o trencada en trossos petits
- Tirar una part de la nata calenta sobre la xocolata i remenar amb el batedor manual fins que quedi una mescla brillant.
- Afegir la resta de la nata a poc a poc sobre la mescla sense parar de remenar
- S'hi barreja la mantega tallada a daus
- Si només són per adults es pot afegir una mica de licor
- Es deixa refredar a la nevera
- Quan estigui ben fred i amb l'ajuda d'una cullereta, es van formant les boles
- S'embadurnen de cacau, coco, sucre glacé, festucs...
- Conservar al congelador
1 comentari:
Aquestes trufes les hem tastat, i realment surten BONÍSSIMES!
No hi ha un altre qualificatiu, simplement BONÍSSIMES.
Maryhells
Publica un comentari a l'entrada