17 de jul. 2011

Trufes

Després de molt temps barrinant sobre la manera de reunir totes les receptes i altres invents que surten de la cuina de casa, em decideixo a obrir "La dolce vita". Benvinguts a tots els que aquells que hi tragueu el nas i espero que pugueu gaudir tant com jo. Enceneu  fogons que això comença...


Ingredients: ( per unes 50 trufes)

Per les trufes:
  • 300 g de nata líquida
  • 380 g de xocolata de cobertura negra
  • 60 g de mantega
  • 50 g de mel
Per decorar: 
  • cacau en pols
  • sucre glaç
  • cagarrets de xocolata

Prodeciment:
  • Es posa la nata i la mel en un cassó fins que bulli
  • En un bol posar la xocolata ratllada o trencada en trossos petits
  • Tirar una part de la nata calenta sobre la xocolata i remenar amb el batedor manual fins que quedi una mescla brillant.
  • Afegir la resta de la nata a poc a poc sobre la mescla sense parar de remenar
  • S'hi barreja la mantega tallada a daus
  • Si només són per adults es pot afegir una mica de licor
  • Es deixa refredar a la nevera
  • Quan estigui ben fred i amb l'ajuda d'una cullereta, es van formant les boles
  • S'embadurnen de cacau, coco, sucre glacé, festucs...
  • Conservar al congelador

1 comentari:

Anònim ha dit...

Aquestes trufes les hem tastat, i realment surten BONÍSSIMES!
No hi ha un altre qualificatiu, simplement BONÍSSIMES.


Maryhells