Ingredients
Per la base:- 20 galetes maria
- 1 nou de mantega
- 1 raig de llet
- 4 iogurts grecs
- la mesura d'un iogurt de sucre
- 100 g de llet condensada
- 400 ml de nata per muntar
- 6 fulles de gelatina neutra (o 2 sobres)
- 1 pot de melmelada de maduixa
- 200 ml d'aigua
- 1 sobre de gelatina neutra
- maduixes
- xocolata
Per la base:
- Triturar les galetes maries fins que quedin com sorra
- Dins un got escalfar la mantega i la llet al microones
- Barrejar-ho tot i cobrir el cul d'un motlle desmuntable
- Posar en remull tres fulles de gelatina
- En un bol barrejar els iogurts, la llet condensada i el sucre
- Escórrer la gelatina, fondre al microones 5 segons i afegir-ho a la mescla anterior
- Muntar la nata i afegir-la amb moviment suaus amb l'ajuda d'una espàtula
- Posar sobre la capa de galetes i reservar a la nevera un mínim de 5 hores
- Escalfar l'aigua dins un cassó juntament amb la melmelada sense parar de remenar
- Afegir la gelatina prèviament hidratada i seguir removent fins que estigui ben liquid
- Retirar del foc i deixar temperar una mica
- Abocar sobre la mousse i reservar a la nevera
- Quan estigui quallat ja es pot desmotllar i servir.
- Decorar. Jo vaig optar per rentar les maduixes, tallar-les pel mig i fer dibuixos per tal que semblessin marietes
2 comentaris:
El provaré segur!!! Només de llegir la recepta ja em cau la baba...
Anna, a tu que t'agrada tant el formatge no et perdis la següent recepta que penjaré. No té desperdici :)
Publica un comentari a l'entrada