La New York Cheesecake té una textura diferent a la resta de pastissos de formatge, però no us sabria dir quin és més bo
Ingredients:
Per la base
- 20 galetes maria
- 1 nou de mantega
- 1 raig de llet
- 450 g de Philadelphia
- 3 culleradetes de farina
- 125 g de sucre
- 100 ml de nata per muntar
- 2 ous
- 1 clara d'ou
- 1 pot de melmelada de maduixa
- 200 ml d'aigua
- 1 sobre de gelatina neutra
Per la base
- Triturar les galetes maria fins que quedin com sorra
- Dins un got escalfar la llet i la mantega al microones
- Barrejar-ho tot i cobrir el cul d'un motlle desmuntable
- En un bol posar el sucre, la Philadelphia i la nata i batre amb la batedora el elèctrica fins que quedi homogeni
- Afegir la farina i tornar a batre, però no amb excés
- Afegir els ous i la clara un a un mentre anem batent
- Abocar la massa sobre la base i enfornar amb el forn preescalfat a 200ºC durant 10 minuts
- Passada aquesta estona reduir la temperatura a 90ºC i deixar-lo mitja hora més
- Escalfar l'aigua dins un cassó juntament amb la melmelada sense parar de remenar
- Quan estigui ben líquida afegir el sobre de gelatina i remena fins que es dissolgui.
- Retirar del foc i quan estigui tebi ( un quart d'hora aprox) abocar damunt la crema de formatge
Per decorar he utilitzat fruits vermells però és un pastís tan bonic per ell sol que no hauria calgut.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada