Totes les receptes que sempre havia trobat eren molt complicades; però aquesta és ràpida, fàcil i no té res a envejar de les altres. Si voleu saber l'autor de la recepta original cliqueu aquí.
Ingredients: (Per un cobrir un braç de gitano)
- 3 ous
- sucre (el mateix pes que el dels ous sense la closca. aprox. 220g)
- 15 g de farina de blat (maizena)
- 90g d'aigua
- colorant per paella
Procediment:
- Batre el ous una mica i barrejar-los amb l'aigua
- Passar la mescla per un colador per tal de retirar la gallada
- Barrejar el sucre i la farina de blat
- Mesclar-ho tot en un cassó i portar-ho al foc
- Remenar tota l'estona amb un batedor manual com si féssim crema
- Al final de la cocció s'hi pot afegir una mica de colorant per augmentar-me el color.
- Quan la yema qualli, retirar del foc i escampar sobre una superfície freda.
- Deixar refredar completament i guardar en un pot dins la nevera fins que s'usi
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada