Ingredients:
Per la planxa de pa de pessic
- 3 ous
- 130 g de sucre
- 120 g de farina
- suc de taronja
Per la nata
Per la planxa de pa de pessic
- Separar les clares i els rovells.
- Muntar les clares amb la meitat del sucre
- Muntar els rovells amb la resta de sucre i mesclar-ho amb les clares
- Afegir la farina tamisada i mesclar suaument perquè no baixi gaire
- Posar la massa dins un motlle rectangular i la safata del forn i enfornar a 180º durant 6 o 8 minuts
- En calent, enrotllar la planxa amb un drap humit i deixar refredar.
Per la nata:
- Muntar la nata ben freda amb l'ajuda d'una batedora elèctrica i quan estigui semimuntada afegir el sucre.
- Perquè la nata quedi ben ferma, s'hi pot afegir una culleradeta de quallada en pols.
Muntatge:
- Desenrotllar la planxa de pa de pessic amb compte
- Impregnar-la amb una mica de suc de taronja
- Abocar la nata muntada al llarg d'un dels extrems i caragolar.
- Escampar la yema per sobre i tallar les puntes del braç.
Nota: En aquest cas, vaig escampar una mica de sucre per sobre la yema i ho vaig cremar amb un soplet (en català correcte bufador). La decoració la vaig fer amb una mica de xocolata negra previament desfeta al microones.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada