Pel pa de pessic
- 6 ous
- 260 g de sucre
- 240 g de farina
Pel farciment
- 200 g formatge mascarpone
- 50 g de sucre
- 250 g de maduixes
Per la cobertura
- 200 g de mascarpone
- 50 g de sucre
- 300 g de maduixes
- 200 g de nata per muntar
Procediment
Pel pa de pessic
- Separar les clares i els rovells.
- Muntar les clares amb la meitat del sucre
- Muntar els rovells amb la resta de sucre i mesclar-ho amb les clares
- Afegir la farina tamisada i mesclar suaument perquè no baixi gaire
- Enfornar durant 15 o 20 minuts a 180º. L'estona és orientativa; es pot punxar el pa de pessic amb un escuradents i si surt net ja està cuit.
- Deixar refredar
Pel farciment:
- Rentar les maduixes i tallar-les en trossos menuts
- Semimuntar el mascarpone i el sucre amb l'ajuda d'un batedor
- Barrejar-hi les maduixes
Per la cobertura:
- Rentar i triturar les maduixes. Passar-les per un colador per eliminar les llavors.
- Semimuntar la nata i el mascarpone amb l'ajuda d'un batedor; afegir-hi el sucre.
- Afegir a la nata el puré de maduixes
Muntatge:
- Tallar en dues planxes el pa de pessic
- Sobre una de les planxes s'hi col·loca el farciment i es tapa amb l'altra.
- Escampar la pasta de la cobertura pels laterals i per damunt del pastís fins que quedi uniforme.
Nota: Per decorar-ho hi vaig posar uns cors de sucre de la marca Vahiné (en podeu trobar al Caprabo) i una Kitty feta amb xocolata negra i blanca tenyida amb colorants alimentaris. Si ara fos a fer, al mig de la flor hi posaria un Lacasito.
1 comentari:
Quan l'Elna pugui escriure ja ho dirà ella, però li va encantar menjar-se la Kitty, i als pares i als avis, TAMBÉ! Gràcies
Isaac
Publica un comentari a l'entrada