18 de maig 2012

Llaminadures de maduixa

Durant els últims mesos he hagut de canviar la batedora, els motlles i la xocolata per la pulidora, la brotxa i el trepant. Tot i que ha sigut una feina dura, el resultat ha estat molt satisfactori i he disfrutat com una nena petita.Si voleu fer-hi una ullada  aquí en teniu una mostra :)

Tinc al tinter un munt de receptes per publicar; així doncs poso fil a l'agulla i començo per unes llaminadures divetides i molt boniques.




Ingredients: 
  • 1 sobre de gelatina de maduixa (80gr)
  • 2 sobres de gelatina neutra (20gr)
  • 300 gr de sucre
  • 200 ml d'aigua + sucre per arrebossar
Procediment
  • Dins un cassó afegir tots els ingredients 
  • Posar-lo a foc mig i no parar de remenar durant 10 minuts
  • Abocar la mescla dins glaçoneres de silicona
  • Deixar reposar a la nevera fins que qualli (unes 3 o 4 hores mínim)
  • Desmotllar i arrebossar de sucre

Nota: com que jo tenia les glaçoneres ocupades ho vaig abocar dins una safata una mica engrassada amb oli o mantega. I en desmotllar-lo ho vaig anar tallant amb l'ajuda dels motlles de galetes.