Durant els últims mesos he hagut de canviar la batedora, els motlles i la xocolata per la pulidora, la brotxa i el trepant. Tot i que ha sigut una feina dura, el resultat ha estat molt satisfactori i he disfrutat com una nena petita.Si voleu fer-hi una ullada aquí en teniu una mostra :)
Tinc al tinter un munt de receptes per publicar; així doncs poso fil a l'agulla i començo per unes llaminadures divetides i molt boniques.
Ingredients:
- 1 sobre de gelatina de maduixa (80gr)
- 2 sobres de gelatina neutra (20gr)
- 300 gr de sucre
- 200 ml d'aigua + sucre per arrebossar
Procediment
- Dins un cassó afegir tots els ingredients
- Posar-lo a foc mig i no parar de remenar durant 10 minuts
- Abocar la mescla dins glaçoneres de silicona
- Deixar reposar a la nevera fins que qualli (unes 3 o 4 hores mínim)
- Desmotllar i arrebossar de sucre
Nota: com que jo tenia les glaçoneres ocupades ho vaig abocar dins una safata una mica engrassada amb oli o mantega. I en desmotllar-lo ho vaig anar tallant amb l'ajuda dels motlles de galetes.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada